Loading...
Boudoirfotoshoot 2019-06-13T16:00:22+00:00

BOUDOIR FOTOSHOOT

Wat leuk dat je een boudoirshoot bij mij wilt boeken! Een boudoirshoot is stijlvol, intiem en vrouwelijk.

Een moment voor jezelf om nooit te vergeten.

Hoe

Een boudoirshoot is een fotoshoot die de meeste vrouwen graag een keer willen doen maar tegelijkertijd vinden ze het ook heel erg spannend om in lingerie voor de camera te gaan staan. Daarom bespreken we voorafgaand aan de shoot hoe je gefotografeerd wilt worden en welke lingerie/kleding je tijdens de shoot gaat dragen. Het fotograferen gaat in alle rust en in goed overleg, ik zorg ervoor dat jij je tijdens de shoot op je gemak voelt.

Waar

Om gebruik te kunnen maken van subtiel licht vinden mijn boudoirshoots altijd binnen plaats. Dit kan in mijn studio, bij jou thuis in de slaapkamer of in een mooie hotelkamer. (Eventuele locatiekosten zitten niet bij de prijs in).

Kleding

Het belangrijkste is dat jij tijdens jouw boudoirshoot iets draagt waarin jij je mooi, vrouwelijk en/of sensueel voelt. Dit kan een mooi lingeriesetje zijn zoals een broekje met een bh of een shortje met een mooi hemdje. Als je wilt kun je de shoot beginnen met een mooi oversized overhemd, trui of vest over je lingerie. Dit voelt aan het begin van de shoot comfortabel en levert vaak ook hele mooie foto’s op.

Foto’s

Binnen 3 weken na de boudoirshoot ontvang je van mij een link naar jouw persoonlijke fotogalerij waar je in alle rust jouw prachtige foto’s kunt bekijken en bestellen. De mooie beelden die worden gemaakt kun je voor jezelf houden maar het is ook een bijzonder cadeau om deze beeldschone foto’s in een luxe album of afgedrukt als kunstwerk aan de muur aan je partner te geven.

BOEK HIER JOUW FOTOSHOOT

MIJN WERK, MIJN PASSIE