Loading...
Day in the Life fotoshoot 2019-02-05T09:36:13+00:00

DAY IN THE LIFE

Wat ontzettend leuk dat jullie een day in the life fotoshoot bij mij willen boeken! Zonder dat we het ons beseffen, zit ons dagelijks leven vol met waardevolle momenten. Momenten waar we echt blij van worden! Een glimlach, een liefdevolle blik, een knuffel, samen ontbijten, samen koken of lekker stoeien. Deze kleine alledaagse momenten worden vaak onze dierbaarste herinneringen.

Tijdens een Day in the Life fotoshoot leg ik deze dagelijkse momenten graag voor jullie vast.
Puur, spontaan en echt, precies zoals jullie zijn.

Waar

Deze spontane fotoshoot kan gewoon bij jullie thuis of tijdens het oppassen bij opa en oma maar we kunnen ook naar buiten, naar het bos, de hond uitlaten of een combinatie van dat alles. Jullie doen wat je normaal ook altijd doet en ik leg deze momenten voor jullie vast. In het begin voelt dit een beetje onwennig maar voordat je het weet vergeten jullie dat ik er ben.

Mooie momenten om vast te leggen zijn:

Opstaan, spetteren in bad, aankleden, ontbijten, fruit of koekje eten, knuffelen met papa, wandelen in het bos, samen pannenkoeken bakken, op de trampoline, samen in de tuin, samen stoeien, mijlpalen die gevierd worden en alles wat jullie gezin zo bijzonder maakt.

Gaat het even niet zoals je had verwacht of gaat er iets mis? Geen paniek!
Dit zijn juist de mooiste momenten om vast te leggen.

Voor wie

De Day in the Life fotoshoot is geschikt voor iedereen die geniet van het leven en de mooie momenten van nu voor altijd wil laten vastleggen. Sommige mensen kiezen hierbij bewust voor een speciale levensfase zoals:

Kersverse ouders met hun pasgeboren baby,
een periode waarin veel gebeurd en die voor je het weet aan je voorbij gevlogen is.

Gezinnen met jonge kinderen,
het plezier, de ondeugd en de liefde voor elkaar.

Gezinnen met pubers,
een periode waarin veel veranderd maar er vaak weinig foto’s (behalve selfies) gemaakt worden.

Opa en oma met de kleinkinderen.

Foto’s

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we contact om samen jullie wensen te bespreken. Wat willen jullie vastleggen en wat juist niet. Wat zijn jullie verwachtingen en wat zijn de mogelijkheden. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 3 weken de foto’s in een persoonlijke fotogalerij zodat jullie in alle rust de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Jullie ontvangen de digitale bestanden die je onbeperkt kunt gebruiken en delen met familie of vrienden.

Het basispakket Day in the Life is inclusief 2 uur fotograferen (max. 6 personen) en ook geschikt om als gezinsshoot op locatie te boeken. Wil je een halve of hele dag uit jullie leven laten vastleggen neem dan contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik zie ernaar uit om jullie samen vast te leggen!

BOEK HIER JULLIE FOTOSHOOT

MIJN WERK, MIJN PASSIE