Loading...
Gezinsfotoshoot 2019-03-01T13:03:26+00:00

SPONTANE GEZINSFOTOSHOOT

Wat ontzettend leuk dat jullie een gezinsfotoshoot bij mij willen boeken! Door onze drukke agenda’s vliegt de tijd vaak aan ons voorbij en voordat je het weet zijn de kinderen groot. Hoe fijn is het, als je dan mooie foto’s hebt, om nog even aan deze periode in jullie leven herinnerd te worden.

Hoe

Bij een gezinsfotoshoot vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, geen geposeer en vooral laten zijn wat er is, plezier maken en genieten van wat er gebeurd. Om jullie op een spontane manier vast te leggen, zorg ik voor de interactie zodat jullie samen veel lol hebben en de camera vergeten. Dit zijn voor mij de momenten om vast te leggen. Puur, spontaan en echt, precies zoals jullie zijn. Tijdens de gezinsfotoshoot fotografeer ik jullie als gezin, de kinderen samen, kind en ouder, de kinderen apart en elke andere samenstelling die jullie graag willen hebben. Hierbij leg ik verschillende momenten vast van een liefdevolle blik tussen ouder en kind of een moment waarop iedereen heel hard moet lachen. Tijdens deze shoot is het ook mogelijk om mooie portretfoto’s van de kinderen te laten maken.

Waar

Samen kiezen we een locatie waar iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn. We kunnen naar het bos of we blijven in en rondom jullie eigen vertrouwde huis. Hebben we jullie gezinsfotoshoot buiten gepland dan zijn we afhankelijk van het weer. Wanneer er veel regen wordt verwacht, kan het zijn dat we de shoot moeten verzetten.

Kleding

Ondanks dat mijn voorkeur uitgaat naar spontane foto’s vindt ik de styling van de kleding wel belangrijk. De kleur van de kleding is namelijk erg bepalend voor de sfeer in jullie foto’s. Mijn advies is om te kiezen voor rustige kleuren zonder al te veel prints. Om eenheid en rust in de foto te krijgen is het mooi als de kleuren van jullie kleding op elkaar (en de omgeving) afgestemd zijn. Kies hierbij voor verschillende kleuren die mooi bij elkaar passen. Kom je hier niet uit dan denk ik graag met jullie mee.

Foto’s

Tijdens de gezinsfotoshoot maak ik veel verschillende foto’s. Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we contact om samen jullie wensen te bespreken. Wat willen jullie vastleggen en wat juist niet. Wat zijn jullie verwachtingen en wat zijn de mogelijkheden. Binnen 3 weken na de fotoshoot ontvangen jullie een link naar jullie persoonlijke fotogalerij, waar jullie in alle rust de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Jullie ontvangen de digitale bestanden die je onbeperkt kunt gebruiken en delen met familie of vrienden. Ik zie ernaar uit om jullie gezin te mogen fotograferen!

BOEK HIER JULLIE FOTOSHOOT

MIJN WERK, MIJN PASSIE