Loading...
Gezinsfotoshoot 2021-11-16T18:17:41+01:00

SPONTANE

GEZINSFOTOSHOOT

Wat ontzettend leuk dat jullie een gezinsfotoshoot bij mij willen boeken! Door onze drukke agenda’s vliegt de tijd vaak aan ons voorbij en voordat je het weet zijn de kinderen groot. Hoe fijn is het, als je dan mooie foto’s hebt, om nog even aan deze periode in jullie leven herinnerd te worden.

Hoe

Bij een gezinsfotoshoot vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, geen geposeer en vooral laten zijn wat er is, plezier maken en genieten van wat er gebeurd. Om jullie op een spontane manier vast te leggen, zorg ik voor de interactie zodat jullie samen veel lol hebben en de camera vergeten. Dit zijn voor mij de momenten om vast te leggen. Puur, spontaan en echt, precies zoals jullie zijn.

Tijdens de gezinsfotoshoot fotografeer ik jullie als gezin, de kinderen samen, kind en ouder, de kinderen apart en elke andere samenstelling die jullie graag willen hebben. Hierbij leg ik verschillende momenten vast van een liefdevolle blik tussen ouder en kind of een moment waarop iedereen heel hard moet lachen. Tijdens deze shoot is het ook mogelijk om mooie portretfoto’s van de kinderen te laten maken.

Waar

Voor mijn fotoshoots maak ik gebruik van een aantal prachtige locaties in de natuur waar het rustig is en het licht mooi valt. Weet je zelf een mooie locatie waar je graag gefotografeerd wilt worden dan hoor ik dat graag!  We kunnen naar het bos, de heide of we blijven in en rondom jullie eigen vertrouwde huis.

Voor het mooiste licht proberen we samen het beste tijdstip te vinden. Wil je mooie warme foto’s dan kunnen we het beste een uur voor zonsondergang afspreken. Op dit tijdstip fotograferen we in het prachtige “golden hour”. Hebben we jullie gezinsfotoshoot buiten gepland dan zijn we afhankelijk van het weer. Wanneer er veel regen wordt verwacht, kan het zijn dat we de shoot moeten verzetten.

Kleding

Ondanks dat mijn voorkeur uitgaat naar spontane foto’s vindt ik de styling van de kleding wel belangrijk. De kleur van de kleding is namelijk erg bepalend voor de sfeer in jullie foto’s. Mijn advies is om te kiezen voor rustige kleuren zonder al te veel prints. Om eenheid en rust in de foto te krijgen is het mooi als de kleuren van jullie kleding op elkaar (en de omgeving) afgestemd zijn. Kies hierbij voor verschillende kleuren die mooi bij elkaar passen. Hierbij kun je denken aan mooie pastels of juist mooie warme tinten. Voor een romantisch beeld zijn lange zwierige jurken erg mooi om te gebruiken.

Kom je hier niet uit dan denk ik graag met jullie mee.

Foto’s

Tijdens de gezinsfotoshoot maak ik veel verschillende foto’s. Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we contact om samen jullie wensen te bespreken. Wat willen jullie vastleggen en wat juist niet. Wat zijn jullie verwachtingen en wat zijn de mogelijkheden. Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvangen jullie een link naar jullie persoonlijke fotogalerij, waar jullie in alle rust de bewerkte foto’s kunnen bekijken en bestellen.

Kosten

De kosten van een gezinsfotoshoot voor maximaal 6 personen bedragen € 115,00. Voor elke extra persoon betalen jullie € 12,50 per persoon. De kosten van de digitale bestanden bedragen  €12,50 per foto, bestellen jullie meer dan 20 bestanden dan betalen jullie slechts € 7,50 per foto. Na betaling ontvang je de fotobestanden digtaal in hoge resolutie, deze kunnen jullie onbeperkt delen met familie en/of vrienden. Wil je naast de digitale bestanden ook graag een afdruk voor aan de muur of liever een album. Laat het me weten dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De shoot vindt plaats binnen een straal van 25 km van Coevorden voor alle kilometers daarbuiten worden 0,35 euro per km in rekening gebracht.

Maak je liever een vaste prijsafspraak van tevoren dan is dat ook mogelijk.

Ik zie ernaar uit om jullie gezin te mogen fotograferen!

HEB JE NOG VRAGEN OF WIL JE GELIJK BOEKEN? KLIK DAN HIER

MIJN WERK, MIJN PASSIE