Loading...
Kleuradvies 2019-01-31T10:07:11+00:00

ONTDEK WAT KLEUREN MET JOUW UITSTRALING DOEN

Je kunt alle kleuren dragen die je maar wilt maar je bent op je mooist als je de kleuren draagt die aansluiten bij wat er van nature al is. Wanneer jij de kleuren draagt die in harmonie zijn met jouw huid- haar en ogen dan zie je er beter en gezonder uit. Na een kleuradvies weet jij o.a. of je beter voor lichte of donkere kleuren kunt kiezen, maakt koel wit of warm wit (beige) je mooier en of zwart, blauw of bruin een goede kleur voor je is.

Tijdens een kleuradvies maak ik gebruik van de kracht van jouw natuurlijke uitstraling en laat ik jou zien en ervaren in welke kleuren jij het beste tot je recht komt. Door de juiste kleur te dragen kun je natuurlijker, toegankelijker of juist krachtiger of professioneler overkomen.

WAT GAAN WE DOEN

We beginnen met een koelte- warmte analyse om te kijken of koele of warme kleuren het beste bij jou passen. Daarna gaan we samen bepalen welk seizoenstype jij bent en laat ik je zien in welke specifieke kleuren jij het beste tot je recht komt. Ik werk met het officiële 10 seizoenen systeem, naast de 4 hoofdseizoenen (zomer, winter, lente en herfst) maak ik gebruik van 6 tussenseizoenen zodat we uitkomen op een seizoen dat het beste bij jouw natuurlijke uitstraling past.

Aan het einde van het kleuradvies ontvang je een persoonlijke kleurenkaart met daarbij een A4 met alle adviezen over jouw basiskleuren, ideale haar-, make-up- en sieradenkleuren. Vanzelfsprekend wordt het kleuradvies gecombineerd met koffie, thee en iets lekkers.

Je kunt een kleuradvies alleen doen, maar het is het leukst om dit samen te doen met bijvoorbeeld een vriendin, je moeder en/of dochter. Op deze manier kun je ook bij elkaar zien wat het mooist staat. Een kleuradvies is te boeken als workshop binnen uw bedrijf maar ook leuk als teambuilding of vriendinnenuitje.

KOSTEN

Een kleurenanalyse kost € 89,50 per persoon, bij twee personen kost het € 79,50 per persoon. Dit is inclusief een persoonlijke kleurenkaart met 36 kleuren en een A4 met informatie over jouw kleuren.

De kosten van een workshop zijn op aanvraag.

BOEKEN

Wil je meer weten of een kleuradvies boeken neem dan contact met me op of bel 06-376 10 352.

MIJN WERK, MIJN PASSIE