Loading...
Newbornfotoshoot 2021-11-16T18:13:53+01:00

NEWBORN

Wat ontzettend leuk dat jullie een newbornfotoshoot bij mij willen boeken! De weken vlak na de geboorte zijn vaak hectisch en voordat je het weet, is deze bijzondere periode als een waas aan jullie voorbij gevlogen. Hoe fijn is het, als je dan prachtige foto’s hebt, die je herinneren aan dit speciale moment in jullie leven.

Wanneer

Het mooiste moment om jullie baby te laten fotograferen is rond 2-5 weken na de geboorte. De baby is dan nog niet zo beweeglijk. Is jullie baby al geboren en zijn jullie iets later met reserveren? Dat is natuurlijk geen probleem. Ook na de 1e weken kunnen we nog steeds prachtige foto’s maken! Wil je graag dat de shoot snel na de geboorte plaatsvindt dan is het verstandig om de shoot al tijdens je zwangerschap te boeken. Op deze manier ben je verzekerd van een plekje voor jullie shoot. Na de bevalling plannen we de definitieve datum van jullie shoot.

Tijdens

Bij een newbornfotoshoot fotografeer ik de situatie zoals die op dat moment is. Tijdens de shoot maak ik veel verschillende foto’s van overzicht tot detail en natuurlijk de momenten samen, waar jullie blij van worden en die je nooit meer wilt vergeten. Een glimlach, een liefdevolle blik of een knuffel.

Tijdens de newbornfotoshoot is het tempo van jullie baby het belangrijkste. Daarom neem ik alle tijd voor de shoot zodat er geen haast is wanneer de baby gevoed moet worden, een schone luier nodig heeft of even een huilmomentje heeft. Dit kunnen tevens momenten zijn die ik voor jullie vastleg, vaak zijn dit hele mooie liefdevolle beelden. Mocht de baby toch zijn dag niet hebben, is dat geen reden voor paniek. We hebben alle tijd en in het ergste geval plannen we een andere dag in.

Naast mooie foto’s van de baby maken we ook foto’s van de baby met de ouders en eventuele broertjes of zusjes.

Waar

Om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken, kom ik voor de newbornfotoshoot graag bij jullie thuis. Jullie kunnen dan heerlijk in jullie eigen vertrouwde omgeving blijven. Om de newbornfotoshoot voor de baby zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen, werk ik met natuurlijk daglicht. Meestal begin ik met de foto’s van de baby alleen op het bed van papa en mama. Hierbij adviseer ik als basis een effen dekbedovertrek of een wit onderlaken voor mooi licht en rust in de foto’s. Heb je een mooie gehaakte omslagdeken of iets anders dat je graag herinnerd wilt hebben? Leg dit dan gerust klaar dan gaan we er samen iets onvergetelijks van maken. Naast de foto’s in de slaapkamer maak ik, zo mogelijk, ook foto’s in de babykamer of in de woonkamer. We zullen de mooiste plekjes in jullie huis opzoeken waar mooi licht naar binnen valt.

Gaan jullie liever naar buiten? Dan kan dat natuurlijk ook! Voor mijn fotoshoots buiten maak ik gebruik van een aantal prachtige locaties in de natuur waar het rustig is en het licht mooi valt. Weet je zelf een mooie locatie waar je graag gefotografeerd wilt worden dan hoor ik dat graag. Buiten zijn we wel afhankelijk van het weer. Wanneer er veel regen wordt verwacht, kan het zijn dat we de shoot moeten verzetten.

Kleding

Ondanks dat mijn voorkeur uitgaat naar spontane liefdevolle foto’s vind ik de styling van de kleding wel belangrijk. De kleur van de kleding is namelijk erg bepalend voor de sfeer in jullie foto’s. Mijn advies is om te kiezen voor rustige kleuren zonder al te veel prints. Om eenheid en rust in de foto te krijgen is het mooi als de kleuren van jullie kleding op elkaar (en de omgeving) afgestemd zijn. Kies hierbij voor verschillende kleuren die mooi bij elkaar passen. Hierbij kun je denken aan mooie pastels of juist mooie warme tinten.

Kom je hier niet uit, dan denk ik graag met jullie mee.

Foto’s

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we contact om samen jullie wensen te bespreken. Wat willen jullie vastleggen en wat juist niet. Wat zijn jullie verwachtingen en wat zijn de mogelijkheden. Binnen 4 weken na de fotoshoot ontvangen jullie een link naar jullie persoonlijke digitale fotogalerij waar jullie in alle rust de bewerkte foto’s thuis kunnen bekijken en bestellen.

Wil je graag jullie zwangerschap of de kraamperiode door mij laten vastleggen? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Kosten

De kosten van een newbornfotoshoot bedragen € 115,00. De kosten van de digitale bestanden bedragen  €12,50 per foto, bestellen jullie meer dan 20 bestanden dan betalen jullie slechts € 7,50 per foto. Na betaling ontvang je de fotobestanden digtaal in hoge resolutie, deze kunnen jullie onbeperkt delen met familie en/of vrienden. Wil je naast de digitale bestanden ook graag een afdruk voor aan de muur of liever een album? Laat het me weten dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De shoot vindt plaats binnen een straal van 25 km van Coevorden voor alle kilometers daarbuiten worden 0,35 euro per km in rekening gebracht.

Maak je liever van tevoren een vaste prijsafspraak dan is dat ook mogelijk.

Ik zie ernaar uit, om deze speciale periode voor jullie vast te leggen!

HEB JE NOG VRAGEN OF WIL JE GELIJK BOEKEN? KLIK DAN HIER

MIJN WERK, MIJN PASSIE