Loading...
Power Image Shoot 2018-04-18T07:57:14+00:00

DEZE SHOOT DOET IETS MET JE…..


Deze fotoshoot is voor iedereen die het lastig vindt om gefotografeerd te worden of nooit echt blij is met foto’s van zichzelf.

Tijdens deze shoot gaan we naar buiten en hebben we alle tijd om foto’s te maken. Ik zorg voor een vertrouwde ontspannen sfeer waarin jij je prettig voelt. Je hoeft niet te poseren maar je mag vooral jezelf zijn.

Samen kijken we waarom het voor jou zo ongemakkelijk voelt om gefotografeerd te worden en waarom je vaak niet tevreden bent met de foto’s van jezelf. Daarnaast leer ik je hoe je ontspannen voor de camera staat zodat je weer met plezier op de foto gaat. Zonder het in de gaten te hebben werk je aan jezelf, je zelfbeeld en krijg je eindelijk foto’s waar je echt blij mee bent.

Buiten gefotografeerd worden is het fijnst! Daarom vindt deze shoot in eerst instantie buiten plaats op een door ons samen bepaalde locatie. Ken jij een mooie omgeving die bij je past en waar jij je lekker voelt, dan hoor ik dat graag.

KOSTEN
Voor 295,00 euro boek je deze uitgebreide shoot. Dit is exclusief eventuele reiskosten. Na de shoot ontvang je digitaal een mooie serie van 15 foto’s in hoge resolutie. Alle foto’s zijn jouw eigendom en onbeperkt vrij te gebruiken zowel zakelijk als privé.

BOEKEN
Wil je weten wat deze shoot voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Meer informatie of boeken kan via het contactformulier of door te bellen naar 06-376 10 352.

MIJN WERK, MIJN PASSIE