Loading...
Power Image Shoot 2020-03-01T21:06:38+00:00

DEZE SHOOT DOET IETS MET JE…..


Deze fotoshoot is voor iedereen die het lastig vindt om gefotografeerd te worden of nooit echt blij is met foto’s van zichzelf.

Tijdens deze fotoshoot hebben we alle tijd om foto’s te maken. Ik zorg voor een vertrouwde ontspannen sfeer waarin jij je prettig voelt. Je hoeft niet te poseren maar je mag vooral jezelf zijn.

Samen kijken we waarom het voor jou zo ongemakkelijk voelt om gefotografeerd te worden en waarom je vaak niet tevreden bent met de foto’s van jezelf. Daarnaast leer ik je hoe je ontspannen voor de camera staat zodat je weer met plezier op de foto gaat. Zonder het in de gaten te hebben werk je aan jezelf, je zelfbeeld en krijg je eindelijk foto’s waar je echt blij mee bent.

Buiten gefotografeerd worden is het fijnst! Daarom vindt deze shoot in eerst instantie buiten plaats op een door ons samen bepaalde locatie. Ken jij een mooie omgeving die bij je past en waar jij je lekker voelt, dan hoor ik dat graag.

KOSTEN
Voor 175,00 euro boek je deze uitgebreide fotoshoot. Na de shoot ontvang je een ruime selectie van de gemaakte foto’s in je persoonlijke galerij zodat je in alle rust je foto’s kunt bekijken en bestellen voor € 12,50 per foto. Alle foto’s zijn jouw eigendom en onbeperkt vrij te gebruiken zowel zakelijk als privé. Afhankelijk van de locatie kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht.

BOEKEN
Wil je weten wat deze fotoshoot voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Meer informatie of boeken kan via het contactformulier of door te bellen naar 06-376 10 352.

MIJN WERK, MIJN PASSIE