Loading...
Profielshoot 2019-09-18T18:27:40+00:00

PROFIELSHOOT

Online is jouw profielfoto het eerste wat mensen van jou of jouw bedrijf zien. Wil je een positieve 1e indruk achterlaten dan zijn goede profielfoto’s onmisbaar.

Iedereen krijgt er mee te maken, directeuren, managers en medewerkers. Je gaat op de foto voor je website, social media accounts of voor een nieuwe folder van je organisatie. Toch is het voor de meeste mensen lastig om ontspannen voor de camera te staan.

Tijdens mijn fotoshoots zorg ik voor een prettige ontspannen sfeer waardoor degene voor de camera zich snel op zijn gemak voelt. Met als resultaat mooie professionele profielfoto’s waarmee medewerkers zich intern en extern professioneel kunnen profileren.

Wil je dit als bedrijf, team, of collega’s? Neem dan contact met me op, en vraag naar de mogelijkheden. Ik kom graag naar jullie toe.

BOEKEN
Wil je meer weten, een offerte aanvragen of een profielshoot voor je bedrijf boeken neem dan contact met me op of bel 06-376 10 352.

Vind jij het erg lastig om voor de camera te staan of vind je foto’s van jezelf eigenlijk nooit mooi, dan is de uitgebreide Power Image Shoot echt iets voor jou.

BOEK HIER JOUW FOTOSHOOT

MIJN WERK, MIJN PASSIE