Loading...
Profielshoot 2018-04-16T15:08:53+00:00

PROFIELSHOOT

Online is jouw profielfoto het eerste wat mensen van jou of jouw bedrijf zien. Wil je een positieve 1e indruk achterlaten dan zijn goede profielfoto’s onmisbaar.

Iedereen krijgt er mee te maken, directeuren, managers en medewerkers. Je gaat op de foto voor je website, social media accounts of voor een nieuwe folder van je organisatie. Toch is het voor de meeste mensen lastig om ontspannen voor de camera te staan.

Tijdens de profielshoot zorg ik voor een prettige ontspannen sfeer waardoor degene voor de camera zich snel op zijn gemak voelt. Met als resultaat mooie professionele profielfoto’s waarmee medewerkers zich intern en extern professioneel kunnen profileren.

Wil je dit als bedrijf, team, of collega’s? Neem dan contact met me op, en vraag naar de mogelijkheden. Ik kom graag naar jullie toe.

PROFIELSHOOTDAGEN
Naast het fotograferen bij bedrijven organiseer ik ook regelmatig profielshoots op locatie. Deze shoots duren ongeveer 20 minuten en vinden buiten plaats. Voor slechts 67,50 euro ontvang je 5 mooie professionele foto’s digitaal in webformaat, die je voor je social media account of je CV kunt gebruiken. De foto’s zijn jouw eigendom en onbeperkt vrij te gebruiken. De komende periode fotografeer ik op de volgende plaatsen:

Woensdag 16 mei in het van Heutszpark in Coevorden

Dinsdag 22 mei in het oude dierenpark in Emmen

Vrijdag 1 juni bij het van der Valk hotel in Zwolle

Ken je een aantal mensen die dit ook zouden willen? Jouw shoot is gratis wanneer er 10 mensen uit jouw netwerk boeken. Dan kom ik graag naar jullie toe.

BOEKEN
Wil je meer weten of een profielshoot boeken neem dan contact met me op of bel 06-376 10 352.
Vind jij het erg lastig om voor de camera te staan of vind je foto’s van jezelf eigenlijk nooit mooi, dan is de uitgebreide power image shoot misschien iets voor jou.

MIJN WERK, MIJN PASSIE