Loading...
REACTIES 2021-01-07T12:13:53+01:00

“Wauwwww Natasja ! Wat zijn ze moooooi! Echt zoveel talent heb je. Ontzettend gaaf! We vinden alle foto’s echt te gek!!”

STEPHANIE

“Wij vonden het heel erg plezierig om een fotoshoot bij jou te doen! Heel anders dan in de studio. Voor de jongens veel leuker en natuurlijker. Dat zie je ook aan de foto’s. Het valt niet mee om een keuze te maken. Nogmaals dank.”

EEN TROTSE OMA

“Wij hebben nu al twee keer een super leuke fotoshoot met Natasja gehad. Direct vanaf dat Natasja binnenkomt probeert ze de kinderen op hun gemak te stellen en voelt ze de sfeer goed aan. Ze luistert goed naar je wensen. Natasja maakt niet alleen de leukste foto’s, maar zorgt er ook voor dat de shoot onvergetelijk is. Door haar ervaring weet ze, in aanvulling op je eigen wensen, goede tips en ideeën te geven over foto’s, locaties, momenten en kleding. Het is dan ook niet voor niets dat we haar gevraagd hebben de newbornshoot te doen van onze jongste dochter”.

LOES

“We hebben een erg fijne newbornfotoshoot gehad met Natasja. Ze stelde de rust van onze zoon voorop en nam de tijd. We hebben de shoot als erg ontspannen ervaren en de foto’s zijn super mooi geworden. Je hebt ons gezin prachtig vastgelegd zoals we zijn. Een enorm natuurlijke shoot in de huiselijke sfeer, precies zoals wij het wilden. Bedankt!”

VEEL LIEFS, ARLETTE, GER-JAN EN TEUN

“Bedankt Natasja voor de leuke en ontspannen fotoshoot. Wij zijn super blij met het geweldige eindresultaat!”

LIEFS, VINCENT, MARLOU, MAUD EN DAVID

“De shoot was erg leuk en Natasja is erg betrokken, gedreven en gepassioneerd met haar vak bezig. De eerste keer dat ik Natasja sprak aan de telefoon dacht ze goed mee over hoe we mijn visie zo goed mogelijk in beeld konden vastleggen. Ik voelde mij op mijn gemak door haar aanmoediging waardoor ik ontspannen op de foto’s sta. Natasja is erg prettig om mee te werken en ik kan haar enorm aanraden of het nou om een privéshoot met je familie gaat of een zakelijke shoot, zoals in mijn geval!”

CHRISTEL

“We vonden het een fijne newbornshoot. Natasja nam alle tijd voor ons en straalde rust uit. We voelden ons erg op ons gemak bij Natasja. Wij zijn ook enorm blij met het resultaat. De foto’s zijn prachtig geworden!

Heel erg bedankt!”

LIEFS, ERNST, DANIQUE EN ZOE

“Heel erg bedankt voor de leuke sessie! Ik vind de foto’s écht leuk geworden. Door jouw manier van werken heb ik de shoot als fun en relaxed ervaren.”

IRENE

“Wat zijn ze mooi geworden, er zitten echt pareltjes bij!! Goed gedaan hoor. Je hebt me goed op mijn gemak gesteld en dat is ook goed terug te zien. Dankjewel daarvoor. Het was een hele leuke ervaring.”

MONIQUE

“Natasja beschikt over het talent je écht op je gemak te stellen voor de camera. De gekozen buitenlocatie en haar wijze van fotograferen maakte het allemaal erg ontspannen. Resultaat: warme en pure foto’s waar ik mezelf echt in herken. Superblij met deze fotoshoot!!”

IRMA

“Ik vond onze shoot erg leuk en relaxed! Een compliment voor jou. Dankjewel voor de mooie foto’s!

ANITA

“Natasja is geduldig, enthousiast en deskundig met haar camera. Ik kreeg foto’s waar ik echt blij mee ben. Geen gespannen toestanden. Gewoon echt! Ik ben blij met het eindresultaat. Een aanrader!”

RIXT

“Dankjewel voor de foto’s. Ik ben er ontzettend blij mee!! Hoewel ik er normaal gesproken geen fan van ben om voor de camera te staan vond ik het toch leuk om te doen. De manier waarop jij een fotoshoot begeleidt zorgt voor een ontspannen sfeer en dat zie ik terug in de foto’s. Jij weet je talenten goed te gebruiken.”

AGNES

“Wow Natasja! Echt super mooi!! Mooier dan ik had gedacht zelfs…..

Dank je wel!!”

LIEKE

MIJN WERK, MIJN PASSIE